Goodmorning programma

Het Goodmorning Shake programma is geschikt voor iedereen die extra aandacht wil besteden aan een levensstijl die bij jouw past. Onderzoek wijst uit dat het te kort aan voedingsstoffen dat je oploopt door het ontbijt over te slaan, gedurende de rest van de dag lastig in te halen is. Bovendien wordt de verleiding groter om later op de dag te eten wat er maar voor handen is.
De uitdrukking: Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar, gaat in zoverre op dat ontbijten erg goed is voor jouw levensstijl.
De Goodmorning shake is een volwaardige maaltijdvervanger en wordt ook gebruikt in andere SA Programma’s.
Wij kijken met dit programma naar je wensen en behoeftes en maken vanuit deze een programma voor je op. Je neemt 21 Goodmorning shakes mee en komt eens in 3 weken terug voor je Gratis vervolg consult. We overleggen en bespreken hoe het gegaan is. Uiteraard doen we de fitcheck, maken we een nieuwe afspraak en kun je weer nieuwe Goodmorning shakes meenemen.
Drink voldoende, 2 liter vocht per dag. Dit mag in combinatie met thee of met de Mix&Drink producten van Straight Away.
De Straight Away producten voldoen aan de wettelijke voorgeschreven voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Houdt je altijd aan het programma. Neem je te weinig producten, krijg je te weinig voedingsstoffen en eiwitten binnen. Bij een te kort aan eiwitten, verbrandt je lichaam geen vet, maar spiermassa.