Het alternatief voor liposuctie

VANAF 1 JUNI (plan nu alvast je afspraak) VOL = VOL 

Het total body shape systeem beschikt over de volgende technieken;

  • Vacu-Dermologie met Rf voor het lichaam en gezicht
  • Cavitatie
  • Lipo-diode laser (koud laser)

Wij kunnen met dit systeem het hele lichaam behandelen. De conditie van de huid kunnen wij pijnloos en zonder allergische reacties gladder, strakker, zachter en frisser maken.

Contourverbetering met de Koudlaser-diode techniek, Cavitatie met RF en Vacuümshape is de ideale en blijvende oplossing voor uw probleemzones, ook zeker om de huid te verstevigen, zodat u weer goed in u vel zit.

Met ons systeem wordt een speciale micromassage gecombineerd met ultrasone trillingen, zonder het lichaam of de huid aan te tasten. De ultrasone trillingen breken vetcellen af en het vrijgekomen vet komt terecht in het omliggende weefsel. Daarna volgt een, vooraf bepaalde, serie masserende impulsen, die het huidoppervlak en de onderste huidlagen behandelen. Zo worden het lymfesysteem en de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor het overtollige vet snel en probleemloos wordt afgevoerd, en is het resultaat al snel merkbaar.

Contourverbetering

Werken aan je lijf … Contourverbetering kan op zeer veel verschillende manieren. De meest voor de hand liggende en tevens meest gebruikte manieren voor contourverbetering zijn natuurlijk afslanken en meer bewegen. Maar er is nu ook een andere methode namelijk “cavitatie”. We weten dat ons lichaam geneigd is om op bepaalde plaatsen vet op te slaan, die we niet of moeilijk weg krijgen met sporten of afvallen. Contourverbetering met de koudlaser-diode techniek, cavitatie en vacuümshape is de ideale en blijvende oplossing voor uw probleemzones zoals:

Zadeltassen
Lovehandles
Achter- of bovenkant armen
Binnenkant dijen
Buik

Met ons systeem wordt een speciale micromassage gecombineerd met ultrasone trillingen, zonder het lichaam of de huid aan te tasten. De ultrasone trillingen breken vetcellen af en het vrijgekomen vet komt terecht in het omliggende weefsel. Daarna volgt een, vooraf bepaalde, serie masserende impulsen, die het huidoppervlak en de onderste huidlagen behandelen. Zo worden het lymfesysteem en de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor het overtollige vet snel en probleemloos wordt afgevoerd, en is het resultaat al snel merkbaar..