Gewichtsbeheersing

Wij, bij VITway, staan achter gezonde voeding. Maar soms is een extra steuntje in de rug wel een positieve opsteker. De Straight Away producten zijn volwaardige maaltijdvervangers en bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. De producten zijn op een zuivere en verantwoorde manier geproduceerd en zijn pH-neutraal, gluten en lactosevrij. Je hoeft geen calorieën te tellen, niet te koken of boodschappen te doen. De kracht zit hem in de coach. Samen gaan wij je doel bereiken.

Intakegesprek:
Tijdens ons kennismakingsgesprek, leren wij elkaar beter kennen. Bespreken we je motivatie, je doelen en of deze realistisch zijn. Maar we bespreken ook je gezondheidssituatie, of je al eerder pogingen hebt gedaan om je levensstijl te veranderen en ook komt het moment van het wegen en meten. Wat voor vele het moeilijkste punt is van de kennismaking. Maar samen met mij ga je aan de slag. Je koopt je Staight Away producten voor de eerste week bij mij en maken een afspraak voor het eerste vervolg consult.

Het intakegesprek kost € 35.00

Wekelijks consult:
1x per week kom je langs. We bespreken hoe het met je gaat en hoe het de afgelopen week is gegaan. Waar ben je tegenaan gelopen en wat vond jezelf heel goed gaan. We kijken of het gekozen programma goed bij je past of dat er misschien iets aan veranderd moet worden. Als coach begeleid ik je door dit proces en help je om de motivatie vast te houden. Aan het einde van het gesprek, hebben we een nieuwe afspraak staan voor de week erna en neem je weer nieuwe producten mee. De Straight Away producten zijn alleen verkrijgbaar bij de coach.
Wekelijks consult is geheel Gratis,  bij afname van minimaal 21 producten, van de Straight Away producten.

Kosten:
Vanaf € 7.35 per dag. Dit is ongeveer gelijk aan een dag “gewone” boodschappen.